Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
    е от кво ме спасии ...

от меннн хиихихи
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
      от меннн хиихихи
      xaxaxa ... бей скапана работа прецака ми всички планове
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Побеснял съм! Най-обичам самосиндикални решения! И на всичкото отгоре дразнителите не спират!
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• и при мене нищо интересно няма,настинах,и 3 дена ми дръпнаха шалтера а що така не знам,аз съм "богатство за форума" явно само модовете не го знаят,гледам че колежките четат Цар Плъх,аз в нас като седна сутрин на порцелановият кон да тропкам гюленца има в тръбите на парното стари вестници,те за мене са нови не съм ги чел и следя жълтите хроники,кой кого ебал кой кого бил кой на кой изневерил,абе скучна зима да се маха че не я понасям.

Comment

• пак похарчих една "сумичка" за модели и сега ми е едно докато дойдат
            ама пък после ще съм
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Добре възможно ли е точно в момента ,в който нямам никакви финансии акумулатора да се предаде ,да купя нов за 120 лв.
              Да го сложа и тъпата бангия пак да не запали,и да се окаже,че генерацията е запушена и още 200 лв.

УЖАС,УЖАС
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

• и Морфилус и Старото Лисиче в момента не светят зеленко това е празник за мен враговете си легнаха и ще се ширя из форума колкото си искам

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                Добре възможно ли е точно в момента ,в който нямам никакви финансии акумулатора да се предаде ,да купя нов за 120 лв.
                Да го сложа и тъпата бангия пак да не запали,и да се окаже,че генерацията е запушена и още 200 лв.

УЖАС,УЖАС
                Тъкмо щях да проявя съчувствие колега но добре че в последният момент видях какво пише под ника ти,от вчера правя вуду кукли явно съм сбъркал посоката.

Comment

• И аз да се изповядам - пратих рибарите да си подготвят такъмите за рибки, щото 10 дена няма да могат да пишат ...

Вече и аз мога да си лягам

Лека нощ

Comment

• От студентски до семинарията два пъти ме спряха ченгетата, единият път с буркан..
                    156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                    Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

• Аз пък съм с нов аватар
                      Много му се кефя.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Аз пък съм с нов аватар
                        Много му се кефя.
                        Заради рибаря ли го смени?
                        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Аз пък съм с нов аватар
                          Много му се кефя.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            и Морфилус и Старото Лисиче в момента не светят зеленко това е празник за мен враговете си легнаха и ще се ширя из форума колкото си искам

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

Тъкмо щях да проявя съчувствие колега но добре че в последният момент видях какво пише под ника ти,от вчера правя вуду кукли явно съм сбъркал посоката.

Абе мислех да не ти отговарям ма пуста уста не ми позволява.
                            1. Защо реши,че търся съчуствие?
                            2. Защо реши,че търся точно твоето съшуствие? Кой беше ти,че не си спомням?
                            3. Като си размислил за съчуствието защо не си го запази за теб това мнение,а то трябваше да стане публично достояние? Може би си сила,като не проявиш съчуствие (нежелано при това) към кодератор,който по някакво странно стечение на обстоятелствата също е човек? Въпреки,че се опитва да бъде полезен във форума на любимата си марка!

Айде като ти изтече бана може да помислиш върху тия неща "колега" спартанец
                            Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                            sigpic

Comment

• Не,
                              Рибаря си е готин пич

Ще го чакам с нетърпение да се върне и да ходим да смучем ладни бири и да веем коси... който има де
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                                Абе мислех да не ти отговарям ма пуста уста не ми позволява.
                                1. Защо реши,че търся съчуствие?
                                2. Защо реши,че търся точно твоето съшуствие? Кой беше ти,че не си спомням?
                                3. Като си размислил за съчуствието защо не си го запази за теб това мнение,а то трябваше да стане публично достояние? Може би си сила,като не проявиш съчуствие (нежелано при това) към кодератор,който по някакво странно стечение на обстоятелствата също е човек? Въпреки,че се опитва да бъде полезен във форума на любимата си марка!

Айде като ти изтече бана може да помислиш върху тия неща "колега" спартанец
                                Колеги, дайте малко по-спокойно бре, ще ви се разтропат байпасите. Малко по-хумористично на нещата. Човекът се майтапи, не е тръгнал на поход срещу всички модератори, поне не и преди този ти отговор де... Ха ха
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X